Moore then Ten people passed

Google translation beneath the gallery, have fun with that folks.

Jag är lite sjuk, ont i halsen, men ska snart ut i alla fall och ta en finkultursrunda, MOMA och lite fotogallerier. I går besökte jag Knitting factory igen och såg Juniper Rising, checka upp dessa, de var bra. Vi var typ 15 i publiken, men dessa små Brooklyn band de turnerar runt i staterna och får det att gå runt. Det är  skillnaden på att stå på Snövit och harva för 15 pers, men tänk att  sedan kunna dra till tex Jönköping och spela där för 50 nyfikna(eller 15) och inte gå back, för det tror jag inte dessa band gör. Äh jag babblar på och tappar tråden på svenska också. Jag visar bilder på Juniper rising i morgon tror jag. Nu idag blir det människor som jag fångade sittandes med ett glas portvin vid Delancey st/Essex st, jag hade en bra plats i höjd med de som passerade. Jag har valt ett galleri som visar bilderna automatiskt i en följd, det är många bilder men de hänger ihop, så ni måste ha tålamod och se alla. Det är lite som mitt förra projekt fast tvärtom, här är det bakgrunden som är luddig. Enjoy!

 

I'm a little sick, sore throat , but will soon be out anyway and take a finkultursrunda , MOMA and some photo galleries. Yesterday I visited the Knitting Factory again and saw Juniper Rising, check up them, they were good . We were like 15 people in the audience , but these tiny Brooklyn bands they tour around the States and get it to go around. It is the difference between standing on the Snow White and harrowing for 15 people , but remember to then be able to draw such Jönköping and play there for the curious 50 ( or 15) and do not go back , because I do not think these bands are doing. Oh I babble on and lose the thread in Swedish too. I show pictures of Juniper rising tomorrow I think. Now today is the people I caught sitting with a glass of port at Delancey St / Essex St , I had a good place at the height of those passed . I have selected a gallery showing the images automatically in sequence , it is a lot of pictures but they are related , so you need to be patient and see everyone. It's a bit like my last project in reverse , this is the background that is fuzzy . Enjoy!