Perfect Pictures Forever

View Original

Särlingar, The toothless skate princess

Jag var och vallade barn som man gör i mitt yrke, vi hade gått till en närliggande park. Det fanns en fotbollsplan. På planen spelade två lag redan, mina valde att göra annat. En vuxen kvinna sprang runt på plan och ropade, "passa" och "bra där"! Hon fick aldrig några passar men jag tänkte, vad bra att en personal är med och spelar med barnen och peppar på och löser konflikter, som alltid sker på fotbollsplaner. 

Vi hade väldigt få och väldigt självgående barn med oss så jag blev ståendes och tittande på matchen. Jag kände igen den vuxna personalen. Jag hade sett henne förut. Hon sprang fram och tillbaka på planen, hon försökte aldrig att ta bollen från motståndarlaget. Hon ville att de skulle passa, mest hela tiden. Det var bra, ungar vill ofta bara dribbla skjuta dribbla skjuta. 

Jag kom på var jag trodde mig sett henne, men kunde det verkligen vara hon, den tandlösa isprinsessan, som jag såg i Kungsträdgården och tog flera bilder på medans hon var i sin egen isprinsessvärld? Hon hade show för..., ja mig och sig själv och gratispubliken. Januari 2017 tror jag att det var.

Jag kan tänka mig att fler känner igen henne, hon sticker ut. Jag fantiserade om att hon flyttat/flytt från något öststatsland där hon tränat mycket konståkning och tävlat kanske.

Tillslut gick hon av planen men inga av barnen följde efter, ingen frågade efter henne. Hon ställde sig på gräsmattan en bit bort och, ...hoppade, isdanshoppade, gjorde piruetter! Efter en stund gick hon. Hon jobbade inte med barn, hon VAR isprinsessa på land.